Det blev en lyckad prestation. Införandet av glasfiberpooler i varje lägenhet var en framgång. Glasfiberpool Malmö har utfört en fantastisk insats. De förtjänar alla lovord. Alla installationer har gått smidigt. Eventuella problem har de löst med skicklighet och engagemang. Vi har verkligen inget att klaga på.

Nu när dessa bostäder är färdiga kan vi säkert gå vidare till nästa fas i projektet, vilket innebär att bygga elva nya lägenheter på exakt samma sätt som de vi nyss avslutade. Det finns några detaljer vi måste korrigera, men i stort sett kan vi fortsätta där vi slutade. Dock kommer vi att avsluta kontraktet med en entreprenör som visade sig inte alls ha den kompetens de påstod sig ha. Det är lite irriterande och har orsakat vissa problem, men det är nu löst och vi går vidare med en ny entreprenör som enligt papperet har all den kompetens vi eftersträvar. Det är knepigt det där med entreprenörer som påstår sig ha kunskap och erfarenhet, men egentligen inte har en aning. Det kanske beror på att det är en brist på arbete och att de försöker imponera när man frågar dem om deras kompetens. Ja, vad vet jag!? Det är i alla fall irriterande och det kräver extra energi.

Den nya entreprenören verkar dock vara kompetent. De har faktiskt redan slutfört ett uppdrag i ett annat projekt och det blev helt perfekt. Därför har vi stora förhoppningar om att nästa projekt kommer att flyta ännu bättre. Jag har stark tilltro till det i alla fall.

Vi kommer alltså att använda glasfiberpooler igen i detta nya projekt och vi kommer att göra precis samma sak som förra gången. Det verkar vara en vinnande strategi som vi kan fortsätta med under lång tid framöver. Det känns bra för framtiden . Kommande projekt kommer att gå galant. Jag känner det på mig. Det kommer bli bra det här. Eller hur!? Nu kör vi!