Hej alla underbara gäster!

Nu har vi en häftig nyhet att berätta. I helgen kommer vi, under både fredag och lördag, att skänka hela vår dagskassa till Kvinnojouren för att hjälpa dem med deras viktiga arbete att skydda kvinnor som behöver hjälp. Detta gäller till exempel kvinnor som kommer från socialt utsatta positioner, som utsätts för eller hotas av hedersvåld, som fastnat i destruktiva relationer där de råkar ut för våld, och andra liknande problem.

Pengarna kommer att gå till att hjälpa kvinnor med viktiga saker som till exempel att ordna fram skyddat boende i de fall som detta behövs. Det kan också gå till samtalsstöd och terapi för kvinnor som behöver fly eller lever med skyddad identitet.

Det känns fantastiskt bra att vi kan vara med och bidra på detta sätt till denna otroligt viktiga sak. Att vi kan vara med och bidra känns självklart och när vi fick frågan fanns det inget annat alternativ än att tacka ja. Detta gjorde vi på momangen och vi ser väldigt mycket fram emot att se hur mycket vi kommer att kunna samla ihop.

Vi vill därför uppmana alla som har möjlighet att komma och äta hos på fredag och lördag då vi som sagt oavkortat skänker alla intäkter till Kvinnojouren. Det är ett bra tillfälle för er kunder att komma in till oss och njuta av god mat och dryck och sedan samtidigt bidra med pengar till en fantastiskt god sak.

Vi kommer också att ställa ut bössor där man kan skänka kontanter till vår insamling och vi kommer också att sätta upp ett Swish-nummer som alla kunder kan använda under fredag och lördag, och även senare också man så vill, för att skänka pengar till vår insamling.

Vi hälsar er alla varmt välkomna på fredag och lördag! Tillsammans gör vi en god insats!